• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Inscripció Campionat de Bàsquet 3x3

Obertes les inscripcions per al campionat de Bàsquet 3x3

S'informa a les comissions de la Junta Central Fallera que s'obri el termini d'inscripció per al campionat de Bàsquet 3X3 que se celebrarà el diumenge 24
de novembre.


El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el dijous 21 de novembre. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant.


El preu de la inscripció serà de 10 € per equip, amb un mínim de 5 jugadors inscrits i un màxim de 10 per equip.

El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte núm.: ES73 3058 2108 8127 3100 0037, i s’haurà d’indicar com a concepte el nom de la falla i la modalitat “Bàsquet”. No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció. La inscripció es retornarà en cas que finalment no es realitze el torneig.


El campionat es disputarà en la instal·lació esportiva municipal de Natzaret, en el pavelló cobert. El campionat comença a les 09:00 h, per la qual cosa els equips hauran d'estar en les instal·lacions almenys 15 minuts abans per a acreditar-se, realitzar comprovacions i rebre les instruccions que des de l'organització es creguen oportunes.

La fitxa per a poder jugar serà el DNI, permís de conduir o passaport, per a poder acreditar que la persona que juga és la que consta inscrita. No s'admetran nous jugadors que no consten inscrits en els fulls d'inscripció que l'organització tindrà en les instal·lacions.

Els equips disposaran de vestuaris per a poder canviar-se i dutxar-se, i s’habilitaran vestuari masculí i vestuari femení. Els vestuaris seran compartits pels equips participants, per la qual cosa estaran oberts durant tot el torneig, no responsabilitzant-se l'organització de les pèrdues o sostraccions que puguen produir-se.

Es recomana deixar les bosses i pertinences en la zona de les banquetes on l'equip dispute els seus partits.

REGLAMENT DE JOC
1.- Es juga en una sola cistella. El terreny de joc serà la mitat d'un camp de bàsquet,delimitat per la línia de fons, les línies laterals i la línia de mig camp.

2.- Els equips estaran composts per deu jugadors com a màxim, tres de camp i set suplents. Cada equip designarà un capità, que serà el seu representant amb caràcter general.

3.- Els canvis podran produir-se només quan la pilota estiga parada i després d’encistellar.

4.- Cada cistella valdrà un punt i les que s'anoten des de darrere de la línia de 6,75 valdran dos punts.

5.- L'equip que anote una cistella continuarà amb la possessió de la pilota.

6.- El partit el guanyarà l'equip que aconseguisca anotar 15 punts. El temps màxim serà de 12 minuts.

7.- Abans de començar es determinarà l'equip que disposarà de la primera possessió mitjançant el llançament de tirs lliures. La segona possessió serà per a l'altre equip, començant a ser vigent llavors la norma 5.

8.- En qualsevol situació de salt entre dos, la possessió correspondrà a l'equip que estava atacant.

9.- Després de cada canvi de possessió, rebot defensiu o pilota recuperada, la pilota haurà d'eixir més enllà de la línia de triple abans de poder anotar. L'atac necessàriament haurà de començar amb una passada.

10.- Si la pilota ix fora, el servici es produirà des del punt en el qual la pilota haja  eixit.

11.- Cada jugador podrà cometre un màxim de quatre faltes, i quedarà eliminat en cometre la cinquena falta. El partit continuarà fins que només quede un jugador en pista. En eixe cas, el partit se li donarà per perdut a l'equip que quede amb un sol jugador en pista.

12.- Les faltes se sancionen amb possessió per a l'equip que la rep.

13.- No existix la possibilitat de demanar temps mort.

14.- Qualsevol discrepància en la interpretació de les normes o qualsevol incidència es resoldrà en l'acte per l'organització, sent esta decisió inapel·lable. L'organització es reserva la possibilitat de canviar o d’interpretar alguna d'estes normes, avisant prèviament a tots els equips participants.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte