• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Concurs de triples

Informació del Concurs de Triples 2019

El campionat es disputarà en el poliesportiu municipal de Natzaret, el diumenge 24 de novembre, en la mateixa jornada en la qual se celebrarà el campionat de Bàsquet 3X3, durant el descans.


El concurs es disputarà llançant 3 pilotes (2 que sumaran 1 punt i 1, l'últim de cada posició de llançament, que sumarà 2 punts en cas d'encistellar-se) des de 5 posicions diferents; és a dir, un total de 15 llançaments, amb un temps màxim d'1 minut.

En cas que un empat impedisca definir els 3 primers llocs, es  procedirà a realitzar una segona ronda de llançaments fins a aconseguir trencar l'empat (o les que siguen necessàries).

Poden participar tots els fallers que s'inscriguen per secretaria virtual, amb un màxim de dos participants per falla. La inscripció és gratuïta. El termini d'inscripció finalitza el dia 21 de novembre.


Per a poder participar, a més d'haver-se inscrit, hauran d'acudir proveïts de DNI, passaport o permís de conduir per a comprovacions per part de la Delegació d'Esports de la JCF.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte