• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Obert termini d’inscripció per al campionat de Padel i Padel Femení

La inscripció es farà per secretaria virtual

 

S'informa les comissions de la JCF que s'obri el termini d'inscripció per al campionat de Padel i Padel Femení. S'informarà degudament a les falles del termini de finalització de la inscripció. La inscripció es farà per secretaria virtual, comprovant des de la Delegació d'Esports que els jugadors consten censats en la JCF com a membres de la comissió participant. El format dels campionats serà de lliga, dividint-se els equips en divisions que dependran del nombre final d'inscrits, i del nivell dels equips, prenent com a base els resultats d'anys anteriors. La composició de les divisions serà realitzada de forma conjunta entre la Delegació d'Esports de la JCF i l'empresa organitzadora del campionat.

El procés d'adjudicació del campionat a l'empresa organitzadora es troba encara per finalitzar, per la qual cosa no es poden establir encara els preus d'inscripció ni per partit, així com el lloc de joc, si bé s'estima que els preus seran similars als d'anys anteriors, i, en tot cas, el lloc de joc serà sempre dins de l'àrea metropolitana de València.

Esta informació serà facilitada a les falles en el moment que es conega. En iniciar-se el procés d'inscripcions sense conéixer dades importants dels campionats, les falles inscrites podran renunciar a esta inscripció en el termini de 5 dies hàbils des de la data en què es coneguen totes les dades relatives al campionat. Una vegada es coneguen les empreses adjudicatàries, es convocarà a les falles a una reunió en la seu de la JCF, en la qual intervindran la Delegació d'Esports i les empreses encarregades d'organitzar els campionats per a explicar el funcionament del campionat. Es facilitarà als equips participants copia del reglament específic de cada competició.

Una vegada tancat el termini d'inscripció i realitzada la distribució dels equips en els diferents grups, s'informarà cada falla del calendari dels partits. Com en anys anteriors, no podran participar en el Trofeu Fallera Major de València les falles que no hagen participat en el seu respectiu campionat. El format del TFMV s'informarà les falles en el moment oportú.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte