• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Celebrada la Mesa de la Diversitat i la Solidaritat en les Falles

Les entitats van recordar els premis que reconeixen la solidaritat, la igualtat i la diversitat en les falles

El dijous 21 de febrer es va celebrar la “Taula de la Diversitat”, organitzada per la delegació de Participació i Solidaritat de Junta Central Fallera. En esta trobada van participar les diferents entitats que convoquen premis per a estes Falles amb la finalitat de reconéixer a les comissions que visibilitzen en els seus ninots valors tan importants com la solidaritat, la diversitat i la igualtat.


D' esta manera, la taula va estar conformada per Ariadna Mauri, de CEAR; Juan Barcala i Jordi Domenech, director i coordinador de CONTROLA CLUB; Antonio Giner, de OSGA REINTEGRA; LAMBDA; la Regidoria d'Igualtat, de l'Ajuntament de València; i Emilio Ruiz i Carlos Ferrer, de la Falla San Isidro.
A més, en la trobada van participar els responsables de la delegació de Participació i Solidaritat, així com el vicepresident de Junta Central Fallera, Javier Tejero. Tots junts van recordar els premis convocats per a estes falles:

- Premis Caliu.
- La meua ciutat el teu refugi.
- Controla Club .
- Falles Osga.
- Arcoiris.
- Premis Sidret.

En l'acte també van participar falles premiades en edicions anteriors i van poder compartir les seues experiències en rebre aquest tipus de premis. Sens dubte, va ser un acte de trobada de la diversitat i la solidaritat en les Falles que ja calfa motors per al 2019.

Fotografies: Delegació de Participació i Solidaritat.

  • mesadiver1
  • mesadiver2
  • mesadiver3
  • mesadiver4
  • mesadiver5
  • mesadiver6

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte