• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Arriba la VIII Fira del Col·leccionisme Faller

Se celebrarà el diumenge 10 de febrer en la Ciutat de les Arts i les Ciències, de 10h a 14h

 

Un any mes, la Delegació de Publicacions de la Junta Central Fallera convoca una nova edició —arribem a la que fa huit— de la Fira de Col·leccionisme Faller, un acte que començà en l’any 2012 i s’ha consolidat dins del calendari de les activitats de JCF. Enguany se celebrarà el diumenge 10 de febrer en la Ciutat de les Arts i les Ciències, al costat de l'Exposició del Ninot, en horari de 10h a 14h. 

La festa de les Falles genera publicacions que la difonen i s’encarreguen de plasmar allò succeït, quedant com a memòria de la història fallera. I esta Fira és una oportunitat per als col·leccionistes de les diferents publicacions editades al llarg dels anys, unes més complicades de trobar que altres.

Per al col·leccionista és l’ocasió perfecta per a trobar un número solt d’una revista, un llibre antic, un llibret de falla premiat, una fotografia o una postal antiga. I per a les editorials, llibreries i particulars que venen a exposar, és una magnífica oportunitat de tornar a oferir i posar en valor les publicacions que encara no han pogut donar eixida. També es poden comprar publicacions especials que algunes comissions falleres han confeccionat i que també haurien de formar part de la biblioteca de qualsevol amant de nostra festa.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte