• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Oberta la inscripció a la Volta a Peu fallera

El termini d'inscripció finalitzarà el dia 1 de novembre a les 20:00h, o fins aplegar a les 2000 inscripcions

 

 

S'informa a les comissions falleres que està obert el termini d'inscripció i pagament per a la 9ª Volta a Peu a les Falles.

Esta carrera del Circuit Divina Pastora 2018 està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb Junta Central Fallera i el Club Runners de l’horta Castellar-Oliveral.

El termini d'inscripció finalitzarà el dia 1 de novembre a les 20:00h, o fins aplegar a les 2000 inscripcions.

La inscripció es realitzarà a través de la web www.carreras.deportevalencia.com i tindrà un cost de 2,55€ per corredor. Per a apuntar-se com a faller cal fer-ho constar en el formulari d'inscripció en la casella habilitada.

També existeix la possibilitat de realitzar la carrera caminant. Per a apuntar-se cal seleccionar l'opció marxa a peu/marxa nòrdica i el cost és d'1 €.

La carrera es disputarà el diumenge 4 de novembre, amb eixida a les 9:00 hores, recorrent un total de 6.200 m.

Recordem que hi ha premis per als tres primers fallers i falleres classificats. Així mateix hi haurà premis per a les tres primeres falles classificades. Per a la classificació per equips puntuaran els 5 primers integrants de la comissió en cada categoria, comptabilitzant-se la suma de temps reals. També es lliurarà premi a la falla amb més participants que finalitzen la carrera, ja siga corrent o caminant.

Per a donar-li un toc faller a la carrera agrairíem als runners que assistisquen a la prova abillats amb peces falleres, ja siga mocador, blusó o qualsevol element de la indumentària que consideren adequada. Amb tot açò esperem que els fallers puguen gaudir d'un diumenge diferent, divertit i amb un bon ambient faller i esportiu.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte