• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Oberta la inscripció a la Volta a Peu fallera

El termini d'inscripció finalitzarà el dia 1 de novembre a les 20:00h, o fins aplegar a les 2000 inscripcions

 

 

S'informa a les comissions falleres que està obert el termini d'inscripció i pagament per a la 9ª Volta a Peu a les Falles.

Esta carrera del Circuit Divina Pastora 2018 està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb Junta Central Fallera i el Club Runners de l’horta Castellar-Oliveral.

El termini d'inscripció finalitzarà el dia 1 de novembre a les 20:00h, o fins aplegar a les 2000 inscripcions.

La inscripció es realitzarà a través de la web www.carreras.deportevalencia.com i tindrà un cost de 2,55€ per corredor. Per a apuntar-se com a faller cal fer-ho constar en el formulari d'inscripció en la casella habilitada.

També existeix la possibilitat de realitzar la carrera caminant. Per a apuntar-se cal seleccionar l'opció marxa a peu/marxa nòrdica i el cost és d'1 €.

La carrera es disputarà el diumenge 4 de novembre, amb eixida a les 9:00 hores, recorrent un total de 6.200 m.

Recordem que hi ha premis per als tres primers fallers i falleres classificats. Així mateix hi haurà premis per a les tres primeres falles classificades. Per a la classificació per equips puntuaran els 5 primers integrants de la comissió en cada categoria, comptabilitzant-se la suma de temps reals. També es lliurarà premi a la falla amb més participants que finalitzen la carrera, ja siga corrent o caminant.

Per a donar-li un toc faller a la carrera agrairíem als runners que assistisquen a la prova abillats amb peces falleres, ja siga mocador, blusó o qualsevol element de la indumentària que consideren adequada. Amb tot açò esperem que els fallers puguen gaudir d'un diumenge diferent, divertit i amb un bon ambient faller i esportiu.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h