• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Convocatòria del Concurs Sabuts i Sabudets Fallers

El termini per a inscriure’s acabarà el dilluns 12 de novembre a les 24 hores

La Delegació d’Arxiu-Biblioteca de la Junta Central Fallera i la comissió fallera Sapadors-Vicente Lleó, en el seu interés de promoure el coneixement de la història de la festa fallera, convoquen la II edició del Concurs Sabuts Fallers per a comissions adultes i la I edició en la seua versió infantil Sabudets Fallers per a comissions falleres infantils.

Bases del Concurs 

1.- Podran participar fins un màxim de 30 equips que seran inscrits per ordre de sol·licitud. Els equips estaran composats per un mínim de 2 persones i un màxim de 4 persones d’una mateixa comissió fallera. Es podrà apuntar un segon equip de la mateixa comissió fallera, si el primer està format per quatre components, i si no s’ha arribat als 30 equips inscrits. 

2.- Les preguntes estan agrupades en 6 blocs temàtics, de 10 preguntes cada bloc, sobre tots els aspectes de la festa de les Falles. Els blocs temàtics són els següents: Artistes Fallers i Falla; Comissions Falleres; Geografia Fallera; Junta Central Fallera; Agrupacions, Associacions i Institucions; Altres Components / Agents de la Festa (pirotècnia, música, literatura, indumentària…). 

3.- Les preguntes es faran per blocs, de manera simultània a tots els equips, deixant un temps prudencial perquè es puguen respondre per escrit. En acabar cada bloc, el formulari per a escriure les respostes serà entregat al personal de la organització. Cada pregunta valdrà un punt, excepte aquelles que donen opció en el seu enunciat a aconseguir mes punts extra. 

4.- La classificació final es confeccionarà sumant els punts guanyats a les preguntes de tots els blocs. Es concediran 3 premis a les tres primeres comissions falleres classificades, que seran entregats en el mateix acte per la Fallera Mayor de València i la seua Cort d’Honor. 

5.- En cas d’empat en algun dels llocs dels tres premis, es farà una fase de desempat de preguntes seguint el model de la “mort súbita” fins que un sols equip encerte una de les preguntes i l’altre (o altres) fallen. 

6.- Per a poder a fer la inscripció, cada comissió fallera enviarà un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom de la comissió, el nom complet de cada participant i el seu número de cens faller. El termini per a inscriure’s acabarà el dilluns 12 de novembre a les 24 hores.

7.- El concurs se celebrarà al Saló Faller Sapadors, de la comissió fallera Sapadors-Vicent Lleó (carrer Vicent Lleó, nº 36).

L’edició de majors tindrà lloc el divendres 16 de novembre de 2018, el sopar de sobaquillo començarà a les 21 hores i el concurs a les 22 hores. L’edició infantil començarà a les 11 hores del diumenge 18 de novembre de 2018.

 8.- Es prohibíx l’ús, tindre damunt de la taula o a la vista, qualsevol dispositiu mòbil (mòbils, tablets, etc.), el que comportaria la no puntuació de les preguntes del bloc afectat.

 9.- La inscripció és gratuïta.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h