• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Inscripció per al Campionat de Frontennis

El 23 d'octubre finalitza el termini per a apuntar-se al torneig

El torneig es disputarà en una única jornada al matí, que tindrà lloc el dissabte 27 d'octubre de 2018 en el poliesportiu de Natzaret, situat al Carrer de Fernando Morais Horras s/n, València. El torneig donarà començament a les 9 hores del matí.

La inscripció es realitzarà per Secretaria Virtual, i s'haurà de realitzar el pagament d'inscripció de 10€ per equip, en el compte de CAJAMAR, ES73 3058 2108 8127 3100 0037, indicant en el concepte “frontón JCF” i el nom de la falla. El pagament i la inscripció s'haurà de realitzar abans del 23 d'octubre. No podrà participar en el torneig qui no conste degudament inscrit per secretaria virtual i estiga censat en la comissió corresponent.

Els partits es jugaran a 21 punts. El torneig constarà de dos fases. Una primera fase de grups, i una fase final a eliminatòria directa. Un mateix jugador, ja siga titular o suplent, no podrà participar en el torneig en un altre equip de la seua mateixa falla, o en una altra falla diferent. El número per a jugar un partit és de dos jugadors. En cas de ser més jugadors, estos no podran ser canviats durant el partit. Sí que podran canviar-se els jugadors d'un partit a un altre.

Si un equip no es presenta a un partit, o es presenta amb un únic jugador, se li donarà el partit per perdut per 21-0. Es deixarà un marge de cortesia de 15 minuts segons l'horari establit abans del campionat. En cas de lesió o abandó d'un o dels dos jugadors una vegada començat el partit, se li donarà a este equip el partit per perdut per 21-0 a favor de la parella que queda en la pista. De l'organització dependrà la suspensió del torneig per pluja o motius de força major. En eixe cas, l'organització tornarà a posar data per a la celebració del torneig.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte