• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

XXII Campionat de Pilota Valenciana

S'obri el termini d'inscripció fins al 15 d'octubre

 

Ja pots inscriure't en el XXII Campionat de Pilota Valenciana. El termini d'incripció i pagament finalitzarà el 15 d'octubre; és imprescindible realitzar el pagament perque es complete la inscripció. El preu d'inscripció serà de 60EUR.

El pagament de la inscripció es realitzarà  en la Federació de Pilota Valenciana, Carrer Marqués de Sant Joan,32 baix B - 46015, València. L'horari de la federació és: de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 15 a 18 hores;  i divendres de 8 a 15 hores.

El campionat es disputarà entre el 21 d'octubre i el 20 de gener. El format de competició constarà d'una primera fase de grups i una segona fase d'eliminatòries. Les partides de Divisió d'Honor i Primera Divisió es disputaran a la modalitat d'escala i corda, amb pilota de vaqueta, i les partides de Segona i Tercera Divisió a la modalitat de joc al carrer en trinquet. amb pilota badana.

Els equips que aconseguixen les semifinals de cada divisió es classificaran al Trofeu Fallera Major de València, que es disputarà entre el 27 de gener i 17 de febrer, en el format d’eliminatòria a una partida i amb sorteig pur. Podeu buscar les normes dels campionats, en esta mateixa web.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte