• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Extracte de l'acta de l’Assemblea General Extraordinària

Celebrada en el Palau de la Música de València el 25 de setembre del 2018

 

Primerament s’excusa l’assistència la de vicepresidenta 2a de les àrees de Comunicació, Promoció del Patrimoni i Esports Montserrat Catalá Anglesola per raons laborals.

PRIMER PUNT: Aprovació, si procedix, de l’acta anterior

L’acta és aprovada per unanimitat.

SEGON PUNT: Informe de Presidència

La Presidència felicita les comissions falleres per augmentar el pressupost dedicat a les seues falles. També agraïx a l’equip que va fer possible el nou sistema de classificació de falles.

S’han aprovat unes noves bases per a la Cavalcada del Ninot. El termini per a la inscripció acaba el 28 de setembre i el sorteig serà el 4 d’octubre.

El 29 de setembre serà al pavelló de la Fonteta de Sant Lluís l’elecció de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de València. El 10 d’octubre es comunicarà des de l’hemicicle municipal el nom de les Falleres Majors de València i la proclamació en serà l’11 d’octubre.

El concurs de playback presenta com a novetat la presentació pública que se’n farà el 4 d’octubre a les 22.00 hores a la Sala Canal.

Entre les activitats esportives destaca la celebració de la mitja marató i la marató. Hi haurà premis per als fallers i falleres participants i per a les comissions que animen. La Volta a Peu Fallera serà el 4 de novembre. Està oberta la inscripció per als campionats de Birles i el campionat de Màdel i els campionats de Petanca.

Està finalitzant la justificació de les subvencions de les últimes comissions a les quals els faltava documentació.

Es pretén avançar la gestió de permisos. S’ha obert una Mesa de Diàleg Faller per a realitzar d’una manera més consensuada el ban faller. Es vol garantir una major convivència ciutadana i potenciar la seguretat. L’objectiu és que s’òbriga més prompte el termini de presentació de permisos. També es desitja avançar en la convocatòria de les subvencions i de realitzar una nova xarrada per a assessora les comissions. Es recorda que les falles s’han d’inscriure en el Registre Municipal d’Entitats per a sol·licitar les subvencions.

Es demana que es presente el contracte d’accés per a resoldre els expedients dedicats a la concessió de recompenses.

Es recorda que els delegats d’infantils han de presentar els certificats de penals. En falten molts a fer-ho.

La classificació de falles es passarà a l’aprovació del Ple del 16 d’octubre i a l’assemblea de Presidents i Presidentes del 30 d’octubre.

TERCER PUNT: Autorització, si és procedent, de la creació de la nova falla inspector Blas Gámez – Ángel Villena (Exp. 39 – 2018/2019).

Intervé el representant de la comissió fallera núm. 251 (Carrera de Sant Lluís – Rafael Albiñana) per a demanar responsabilitats als fallers i falleres que han realitzat la sol·licitud per a la creació d’esta comissió, ja que pertanyien a la seua falla i es donaren de baixa en el seu moment davant el conflicte que va sorgir fa tres anys.

Es realitza votació a mà alçada i per majoria és autoritzada la creació d’esta nova falla.

QUART PUNT: Precs i preguntes

Intervenen els representants de les comissions falleres núm. 81 (Goya - Brasil), núm. 289 (Isabel la Catòlica – Ciril Amorós), núm. 39 (Castelló – Sogorb), núm. 205 ( Nord – Dr. Zamenhoff), núm. 97 ( Sèneca – Iecla), núm. 17 (Quart – Palomar), núm. 31 (lo Rat Penat) i núm. 8 (Murillo – Palomar).

La sessió es va alçar a les 22.54 hores.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte