• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Normes XXII Festival Balls al Carrer 2019

L’horari de les actuacions serà d’11:00 a 13:30 hores

La Junta Central Fallera, per mig de la Delegació de Cultura, convoca el XXII Festival de Balls al Carrer, amb les següents

NORMES

1. Podran participar els grups de totes les Comissions de Falla que ho sol·liciten, i que estiguen degudament censades en la JCF.
2. Els components del grup hauran d’estar censats en la comissió participant i en la Junta Central Fallera en el moment de la finalització del termini d’inscripció.
3. Durant les actuacions, els assistirà un component de la Delegació de Cultura de la JCF, que atendrà qualsevol sol·licitud dels grups participants.
4. La setmana de l’actuació, un membre de la Delegació de Cultura telefonarà als grups participants per a confirmar la seua actuació. Aquells grups que no vagen a participar el dia que corresponga, hauran d’avisar amb temps suficient i per un correu electrònic de la Secretaria de la Falla, indicant el motiu de la NO ASSISTÈNCIA a la Delegació de Cultura (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), per tal de poder solucionar eixa baixa.
5. Els grups participants en Balls al Carrer tindran inscripció preferent per a la Dansà de la Mare de Déu de les FALLES, que se celebra tradicionalment en la seua festivitat.

INSCRIPCIONS

La inscripció es realitzarà a través de la Secretaria Virtual > Zona Privada >Tràmits i Servicis >Inscr. Balls al carrer, des del dia 28 de juny i fins el 6 de juliol de 2018.

ACTUACIONS

L'ordre d’actuació serà per sorteig, que tindrà lloc al Saló de Plens de la JCF, el dia 12 de juliol a les 19:30 hores.

En cas de no poder actuar el dia designat pel sorteig, s’admetrà el canvi de dates entre dos grups, sempre que aporten els dos un escrit de la Secretaria de la Falla a la Delegació de Cultura, en paper o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., que demostre que hi ha la mútua conformitat, i amb 15 dies d’antelació.

L’horari de les actuacions serà d’11:00 a 13:30 hores, i a la Plaça de la Mare de Déu de la ciutat de València.

Es faran dos passades de 15 minuts per cada falla participant, segons l’ordre que haja resultat en el sorteig del dia 12 de juliol de 2018.

Els dies prevists d’actuació són els següents:

  • Octubre de 2018: dies 12, 14, 21 i 28
  •  Novembre de 2018: dies 4, 11, 18 i 25
  •  Desembre de 2018: dies 2, 6, 8, 9 i 16
  • Gener de 2019: dies 13, 20 i 27
  • Febrer de 2019: dia 3

S’ens reservarien els dies 10 i 17 per si cal suspendre qualsevol jornada per inclemències de l'oratge.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

La música haurà d’estar gravada en un CD o en un pendrive, en format mp3 o cda, en pistes individuals i amb una qualitat acceptable.

La música ha de dur-la el responsable de cada grup a les 10:30 hores del dia de l’actuació.

La Delegació de Cultura es farà càrrec de portar aigua per a tots els participants.

L’actuació es suspendrà si en el moment de l’inici està plovent o les previsions són molt desfavorables. En eixe cas, la Junta Central Fallera proposarà, en cas d’haver-hi dates lliures, un altre dia per a realitzar l’actuació. Si qualsevol Grup de Ball no poguera acudir el dia de l’actuació, i no en donara les explicacions oportunes i convincents de la seua “falta”, no tindrà opció a participar en la Dansà de la Mare de Déu, ni podrà participar en la XXIII edició de “Balls al Carrer 2020”.

La inscripció a este Festival significa l’acceptació total de les NORMES.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte