• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

III Trobada de Solidaritat i Falles

Tindrà lloc el pròxim dia 30 de juny en horari de 10:00 a 14:00 h

Des de l'àrea de Solidaritat de la JCF, volem convidar-vos a la III Trobada deSolidaritat i Falles que tindrà lloc el pròxim dia 30 de juny, dissabte, en horari de 10:00 a 14:00 h.

L'objectiu d'estes trobades és facilitar a les comissions falleres un espai on compartir els seus projectes solidaris i reflexionar sobre com es relacionen la solidaritat i les falles. En esta ocasió, vos plantejarem grups de treball on debatrem sobre temes relacionats amb les iniciatives socials. Amb el resultat del treball dels grups, elaborarem un manifest que volem publicar en el llibre faller.

És important que eixe document reflectisca la majoria de les sensibilitats i realitats possibles, per la qual cosa vos convidem a participar en la Trobada.

En principi, disposeu de 3 places per comissió; no obstant açò, si vol assistir algú més, feu-nos-ho saber i ho valorarem segons les persones inscrites.

Si desitgeu assistir, envieu un correu a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant-nos el nom de la vostra falla, els noms i cognoms dels participants i els telèfons de contacte. El termini d'inscripció finalitza el 28 de juny.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte