• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Participa al Dia de l'Orgull LGTBI

La carrossa estarà oberta a la participació dels membres de les comissions falleres 

Les Festes de València participaran amb una carrossa pròpia en la manifestació de l’Orgull LGTBI, que com cada any Lambda i altres col·lectius han convocat a la ciutat de València per al dissabte 16 de juny.

Les Festes de València se sumaran així a altres servicis municipals que els últims anys han anat incorporant-se a eixa convocatòria multitudinària pels drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals, una de les més importants i participatives de tot l’Estat.

El teixit festiu de València, del qual forma part important el col·lectiu faller, la xarxa social més potent de la ciutat, es farà present en una manifestació, amb caràcter reivindicatiu però també festiu, que cada any és capaç d’aplegar milers de ciutadans i ciutadanes que veuen en València una ciutat orgullosa de la diversitat.

Els membres de les diverses entitats festives de la ciutat estan convidats i convidades a acompanyar pels carrers la carrossa durant el recorregut de la manifestació que partirà a les 19.30 hores des de la Porta de la Mar, pel carrer de Colom, fins a la plaça de l’Ajuntament.

La carrossa estarà oberta a la participació dels membres de les comissions falleres i altres associacions festives que vulguen participar, que podran dirigir les seues peticions a la Regidoria a través del correu electrònic <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; abans de dijous per a distribuir els participants.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte