• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

III marató fallera de futbolí. Bases i fullet d'inscripció

La Marató es jugarà el diumenge 3 de juny, a les 09:00 h

La participació estarà subjecta a les següents bases. El fullet d'inscripció es troba al final d'esta noticia

Bases

Art.-1r En esta III Marató podran participar totes les Comissions Falleres queho sol·liciten i que degudament estiguen registrades en el cens de la Junta Central Fallera. Cada inscripció portarà el nom d'una parella per falla, i podran participar tantes parelles com desitge cada Comissió. Per cada parella es farà una aportació de 10 euros.

Les Comissiones participants en la Marató hauran d'aportar juntament amb elFull d'inscripció, el resguard de l'ingrés o transferència de la inscripció en el compte de Cajamar amb el número:

IBAN ES73 3058 2108 8127 3100 0037.

En l'ingrés hauran d'indicar nom i número de cens de la Comissió.

La no presencia en la Marató, suposa la pèrdua del pagament.

La inscripció es farà per escrit, que es lliurarà en la Delegació de Festejos de la Junta Central Fallera, de dilluns a dijous, o per e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins al 31 de maig de 2018, data en què s'acabarà esta.

L'organització tècnica d'esta Marató estarà a càrrec de la Delegació de Festejos de la Junta Central Fallera.

Art.- 2n La Marató es jugarà el diumenge 3 de juny, a les 09:00 h., en el casal de la Falla Sagunt-Pare Urbano, en C/Luz Casanova, 15 València.

Es jugarà amb les normes resumides a continuació, editades per l'Associació Valenciana de Futbolí.

1º -La bola d'inici de la partida la traurà l'equip situat en el calaix; primer, assenyalant que va a traure dient “bola”, i, després, havent de tocar amb el seu jugador més allunyat de la “mitjana” amb la banda contrària. Si no es realitza el servici d'esta forma, es considerarà no vàlid.

2º -Les boles que isquen fora del camp es posaran en joc novament des de la mitjana de l'últim que ha rebut el gol.

3º -No serà vàlida la jugada ni el gol quan, de manera voluntària o involuntària i fins i tot tocant en la defensa o el porter contrari o tots dos alhora, siga producte de:

  • Marcatge en serra i/o rodar en qualsevol de la barres encara que solament fera una volta.
  • Parada total en qualsevol de les barres.
  • Passada de ninot a un altre en la barra davantera per a ficar gol. En cas de passada en la barra davantera, haurà de desfer-se tocant la banda de davant o bé retrocedint la bola a la mitjana; per excepció, no es considera passada quan la bola ve d'un rebot.
  • Reblar el defensa amb la barra davantera. Només es pot reblar amb la davantera al porter.

4º -Totes les infraccions que es cometen, serra, parada, passada, etc., es trauran des de la defensa del contrari.

5º -En cas de reincidir, es prendran mesures pertinents, i, si fera falta, se li donarà per perduda a l'infractor.

6º -Quan el defensa es disposa a xutar, la davantera contrària ha de romandre quieta.

7ª – No es donarà com a gol la bola que ix rebotada des de dins de la porteria.

8º -No està permés doblegar les barres o moure en absolut el futbolí.

9º -En començar i finalitzar l’encontre, els participants hauran de saludar-se esportivament.

10º -Les partides seran al primer que arribe a 5 gols.

Nota: La tolerància ha de ser un element bàsic quan es disputen les partides de Futbolí amb gent no habituada a les normes de l’AVF i els jugadors experimentats han de facilitar la normativa en les partides en joc.

Art.- 3r La Junta Central Fallera nomenarà els Delegats necessaris per a cada partida, que tindran totes les competències i la representació de l'Organització.

Art.- 4rt Si alguna Comissió abandona la partida en la qual s'està jugant, és considerada com si no haguera iniciat la Marató. Correspon al Comité de Competició, la imposició de la sanció corresponent, si considera que la retirada no és justificada. Esta sanció podria portar fins i tot a la inhabilitació dels jugadors i la Comissió a participar en futures Maratons. La parella que no estiga en el moment d'inici del joc, quedarà automàticament desqualificada.

Art.- 5nt Les regles d'este joc d'esta Marató són les que es descriuen en estes bases, editades per la Delegació de Festejos de la Junta Central Fallera.

Art.- 6é Es considerara falta greu, i per tant motiu de desqualificació, la no acceptació per part dels participants d'estes regles; com, també, la participació de jugadors no adscrits prèviament.

Art.-7é El Comité de Competició estarà format per tres persones de la Delegació de Festejos de la Junta Central Fallera, i les seues decisions seran inapel·lables.

Art.-8é La Inscripció d'esta Marató comporta l'acceptació i el coneixement, per les Comissions i els jugadors, d'estes Bases.

Fullet d'inscripció

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte