• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Taula redona “La Diversitat i les Falles”

El event tindrà lloc el 31 de gener a les 19:00

Des de l’Àrea de Diversitat de JCF s'invita a la taula redona que sobre “La diversitat y les Falles” tindrà lloc al saló d’actes de JCF el dia 31 de gener, a les 19:00 hores. Prèviament, a les 18:30 hores, es procedirà a la presentación dels premis “Arcoiris” de falla, impulsats per LAMBDA. Els guardons premien a les falles que reflectixen la diversitat sexual, de gènere i familiar. Un dels principals objectius d'este certamen és aconseguir unes festes sense LGTBfobia.

A continuación es donarà pas a la taula redona amb la intervenció les entitats LAMBDA, ONCE, FESORD, CERMI, així com a les asociacions i entitats invitades a la fila 0. Cada ponent disposarà de 10’ per a la seua exposició. Després podrán prendre la paraula, per a una curta intervenció (1-2 minuts), els invitats de la fila 0 i a continuació començarà el torn de paraula de la resta dels asistents.

S'espera la presència i col.laboració dels asistents per a coneixer les seues opinions i les experiències viscudes a les seues falles, així com que ens ajudeu a donarli la màxima difusió a esta iniciativa.

Per unes Falles de, i per a tots i totes

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte