• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

LVII edició del concurs del Cant de l'Estoreta Velleta

El term d'inscripció serà del 6 de novembre fins al 15 de gener

El dia 6 de novembre queda obert el termini d'inscripció per a les comissions que desitgen participar en la LVII edició del concurs del Cant de l'Estoreta Velleta.

Les bases de participació i la forma d'inscripció, que es poden consultar en la web www.fallaplazadelarbol.es, són les següents:

1. El termini d'inscripció serà del 6 de novembre fins el 15 de gener.

2. Les 21 falles participants en la anterior edició tenen la plaça reservada. En cas de no fer efectiva la inscripció de forma correcta i en el terme indicat, s'entendrà que renuncien a la seua participació i per tant perdran la seua plaça.

3. Donat el cas que el nombre de falles inscrites siga menor a 18 s'atendran les inscripcions de falles de nova participació fins a completar aquesta quantitat, mitjançant sorteig públic.

4. Per a fer efectiva la reserva i la inscripció de les comissions caldrà enviar un comunicat al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fent-ho constar clarament i deixant les dades correctes de comunicació amb els organitzadors en el successiu.

5. Les falles inscrites deuran de presentar el projecte de representació, complimentant degudament el formulari que es proporciona. Expirat el citat termini, la falla que no hi haja presentat el seu projecte s'entendrà que renúncia a la seua participació.

Per a qualsevol aclariment es podeu dirigir al correu abans citat.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte