• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Resum de l'assamblea d'octubre

Es va celebrar el 31 d'octubre a la Sala Rodrigo del Palau de la Música

El dimarts 31 d’octubre de 2017 a les 22.00 hores es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de Presidents i Presidentes de Falla a la Sala Rodrigo del Palau de la Música davall la presidència de Pere Fuset i Tortosa, i com a Secretari General Ramon Estellés i Feliu.

1. Aprovació, si procedix, de l'acta anterior

L’acta del 26 de setembre del 2017 és aprovada per unanimitat.

2. Informe de la preidència

La Presidència agraïx la comprensió amb ell que ha tingut el món faller durant estos mesos que no ha assistit a les assemblees. Reconeix l’esforç que ha hagut de fer la directiva en este període i entén les crítiques que se li poden realitzar per no haver assistit. Lamenta que haja sectors de l’assemblea que s’hagen trobat desemparats en este temps, encara que ell no ha deixat mai de banda la festa.

Els esbossos i els contractes de les falles s’han entregat en la seua totalitat. El 6 d’octubre va iniciar-se el cicle de xarrades de falles “Parlem les Falles d’Ahir”. En el ple del 17 d’octubre va renunciar com a delegat de Comunicació Alejandro García. El 23 d’octubre es va celebrar un ple extraordinari per a aprovar la classificació definitiva de falles. Els cursos CRE de JCF seran del 6 a l’11 de novembre. El curs de formació RGCRE serà el 16 de desembre. S’està preparant en ban faller amb la intervenció de nous agents relacionats amb la festa.

La nova ordenança de subvencions no permetrà l’ajornament de les justificacions de les subvencions, com s’aplica en l’actualitat. S’estan acabant de tramitar el pagament de les subvencions de l’exercici 2016 i també últimament-se les de l’exercici 2017. La subvenció pilot a la insonorització de casals es pot presentar del 26 d’octubre al 3 de novembre. La delegació de Jardins enviarà circular perquè les comissions falleres exposen les necessitats de poda que tenen en la seua demarcació.

El Vicepresident 1r de les àrees d’Incidències, Falla i Participació i Solidaritat Javier Tejero Zabal informa de celebració el 4 de novembre de la II Trobada de la Solidaritat i de la possibilitat de realitzar encara la inscripció.

La Vicepresidenta 3a de les àrees de Cultura, Documentació i Publicacions: Inmaculada Guerrero Bolinches encoratja a participar del I Concurs de Sabuts Faller que es realitzarà el 15 de novembre. El 12 de novembre serà la Fira del Col•leccionisme Faller a la plaça de l’Ajuntament. El 4 de novembre s’inicia el Taller Teatral Infantil i el 5 de novembre el concurs de Declamació Adult i Infantil.

La Vicepresidenta 2a de les àrees de Comunicació, Promoció del Patrimoni i Esports: Montserrat Catalá Anglesola informa que participaren 800 fallers i falleres en la Volta a Peu fallera del 15 d’octubre. L’1 de novembre es realitzarà el campionat de futbol sala femení i el futbol 8 infantil. S’ha convocat el II Torneig #fallersdevaqueta. La seu serà Torrent i les subseus seran Sueca, Godella i Vilamarxant. El 3 de novembre es realitzarà la gala d’inauguració a la Casa de Cultura de Torrent. El 4 de novembre es disputarà la fase prèvia. El campionat de petanca masculí/mixt acabarà el 5 de novembre al parc de l’Oest. La inscripció per a l’animació fallera per a la Marató de València del 19 de novembre acaba el 10 de novembre. Encoratja la participació, ja que hi ha diversos premis per a les comissions falleres.

El Vicepresident 4t de les àrees de Festejos i Infantil Josep Garcia Bosch que està oberta la inscripció per al XL Concurs de Betlems fins al 24 de novembre. Hauran de muntar-se el 8 de desembre i el recorregut serà el 9 i 10 de desembre.

La Presidència comunica que pròximament es reunirà el consell rector de JCF per a aprovar els pressupostos. N’hi haurà un augment, ja que es tindrà en compte el conveni amb la SGAE o l’increment en metàl•lic dels premis del concurs de falles.

3. Classificació de les falles 2018 

Es presenta una proposta definitiva de classificació de falles, després de les modificacions introduïdes, les quals foren aprovades en Ple extraordinari. La proposta és aprovada per unanimitat.

4. Precs y preguntes  

Intervenen diversos representants de les comissions falleres.

L’Assemblea va acabar a les 22.45 hores.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte