• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

LVI Concurs de Declamació Infantil en Valenciano

El concurs se celebrarà en una única fase el dia 7 de gener de 2018 

La Junta Central Fallera, per mig de la seua Delegació de Cultura, convoca el LVI Concurs de Declamació Infantil en Llengue Valenciana  per a l’exercici 2017-2018

Podran participar en el concurs tots els fallers i totes les falleres infantils de les comissions de falla que ho sol·liciten i estiguen censats en la JCF.

S’establixen les categories següents:

  • A.- Concursants entre 4 i 6 anys: declamaran de 8 a 14 versos.
  • B.- Concursants entre 7 i 10 anys: declamaran de 14 a 30 versos.
  • C.- Concursants entre 11 i 14 anys: declamaran de 30 a 40 versos.

No serà obligatori assistir i participar abillats amb el vestit regional, però serà condició indispensable participar amb una correcta vestimenta com a signe de respecte cap a este concurs.

El jurat serà designat per la Delegació de Cultura, i la seua decisió serà inapel·lable.

La inscripció es farà a través de la Secretaria Virtual, Tràmits i Servicis, Inscripció Declamació, i es farà des del dia 6 de novembre de 2017 fins el dia 10 de desembre de 2017.

Cada participant podrà triar qualsevol poema que complisca les característiques de la seua categoria segons l’apartat segon.

El poema escollit haurà d’adjuntar-se en format PDF al mateix temps que s’inscriga cada participant.

S’establixen els premis següents: Primer, Segon i Tercer premi, per cada una de les diferents categories, a més d’un premi Extraordinari per al millor participant de totes les categories.

El lliurament dels premis es farà a la Gala Infantil de la Cultura.

El concurs se celebrarà en una única fase el dia 7 de gener de 2018 a partir de les 10:00 hores, i el veredicte del jurat es farà públic en la pàgina web de Junta Central Fallera.

L’hora de citació per als participants serà a les 09:30 hores del matí. El concurs tindrà lloc al Teatre de l’Espai Cultural Rambleta de València

En arribar el dia 7 a La Rambleta, tots els participants hauran de confirmar la seua participació a les taules que estaran degudament senyalitzades. Es comunica que durant la declamació de cada xiquet no es permetrà l'accés a la sala.

Una vegada confirmada la participació, els xiquets i les xiquetes aniran al lloc preparat per a la seua espera, on tindran animació i gent de la Delegació de Cultura que es farà càrrec d’ells i elles.

Cada comissió haurà de designar una persona responsable per a cobrir les necessitats dels xiquets durant l’esdeveniment. Des de la delegació se’ls subministrarà aigua, la resta ho portarà el responsable designat. S’acreditarà amb un distintiu la persona designada per la comissió que serà l’única que tindrà accés a la sala on es troben els xiquets.

Finalitzat el concurs, tots els participants es faran una fotografia de conjunt, i després d’eixe moment els participants baixaran per l’escala de l’escenari i seran arreplegats per les persones encarregades de cada comissió. La participació en este concurs suposa l’acceptació d’estes bases, tant per als participants com per a les respectives comissions de falla.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h