• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

I Marató de Futbolí

Es convoca el 1º MARATÓ FALLERA DE FUTBOLÍ amb la col·laboració de l'Associació Valenciana de Futbolí.

La participació estarà subjecta a les següents consideracions:

Art.-1r En aquest 1r Marató podran participar totes les Comissions Falleres que ho sol·liciten i que degudament estiguen registrades en el cens de Junta Central Fallera.

Cada inscripció portarà el nom d'UNA PARELLA PER FALLA, i podran participar tantes parelles com desitge cada Comissió. Per cada parella es farà una aportació de 10€.

Les Comissiones participants en la Marató hauran d'aportar juntament amb el Full d'inscripció, el Resguard de l'ingrés o transferència de la inscripció en el compte de Cajamar amb el nombre IBAN ES73 3058 2108 8127 3100 0037, en l'ingrés hauran d'indicar nom i nombre de cens de la Comissió.

La inscripció es farà per escrit, que es lliurarà a la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera, de dilluns a dijous, o per e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins al 17 de Novembre del 2016, data en què s'acabarà aquesta.

L'organització tècnica d'aquesta Marató estarà a càrrec de la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera.

Art.- 2º El Marató es jugarà el diumenge 27 de Novembre, a les 09:00 h., en el casal de la Falla SAGUNT – PARE URBÀ. Es jugaran amb les normes resumides a continuació, editades per l'Associació Valenciana de Futbolí

NORMES GENERALS DE L'ASSOCIACIÓ VALENCIANA DE FUTBOLÍ

NORMES FUTBOLÍ REM F5 AVF

1r  -La bola d'inici de la partida la traguera l'equip situat en el calaix, primer assenyalant que va a traure dient “bola” i després havent de tocar amb el seu jugador més allunyat de la “mitjana” amb la banda contrària. Si no es realitza el servei d'aquesta forma es considerarà no vàlid.

2n -Les boles que isquen fóra del camp es posaran en joc novament des de la mitjana de l'últim que ha rebut el gol.

3º -No serà vàlida la jugada, ni en gol quan de manera voluntària o involuntària i encara tocant en la defensa i/o porter contrari i/o els dos alhora, siga producte de:

    3-1 -Marcatge en serra i/o rodar en qualsevol li l'agranes encara que solament fera un volt.

    3-2 -Parada total en qualsevol de les barres.

    3-3 -Passada de ninot a un altre en la barra davantera per a ficar gol. En cas de passada en la barra davantera haurà de desfer-se el mateix tocant la banda de davant o ben retrocedint la bola a la mitjana, per excepció no es considera passada quan la bola ve d'un rebot.

    3-4 -Reblar al defensa amb la barra davantera, solament es pot reblar amb la davantera al porter.

4t -Totes les infraccions que es cometen, serra, parada, passada, etc., es tragueren des de la defensa del contrari.

5é -En cas de reincidir es prengueren mesures pertinents, i si fera mancada se li donarà per perduda a l'infractor.

6é -Quan el defensa es disposa a xutar, la davantera contrària ha de romandre quieta. 

7é – No es donarà com a gol la bola que ix rebotada des de dins de la porteria.

8é -No està permès doblegar les barres o moure en absolut el futbolí.

9é -En començar i finalitzar la trobada els participants hauran de saludar-se esportivament.

10º -Les partides seran al primer que arribe a 5 gols.

 

NOTA: La tolerància ha de ser un element bàsic quan es disputen les partides de Futbolí amb gent no habituada a les normes de la *AVF i els jugadors experimentats ha de facilitar la normativa en les partides en joc.

 

Art.- 3º La Junta Central Fallera nomenarà als Delegats necessaris per a cada partida, que tindrà totes les competències i representació de l'Organització.

Art.- 4º Si alguna Comissió abandona la partida en la qual s'està jugant, és considerada com si no haguera iniciat la Marató. Correspon al Comitè de Competició, la imposició de la sanció corresponent, si considera que la retirada no és justificada. Aquesta sanció podria portar fins i tot a la inhabilitació dels jugadors i la Comissió a participar en futures Maratons. Així mateix la parella que no estiga en el moment d'inici del joc, quedarà automàticament desqualificada.

Art.- 5º Les regles d'aquest joc d'aquesta Marató són les que es descriuen en aquestes Bases, editades per la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera.

Art.- 6º Es considerara FALTA GREU i per tant motiu de desqualificació, la no acceptació per part dels participants d'aquestes regles; com així mateix la participació de jugadors no adscrits prèviament. 

Art.-7º El Comitè de Competició, estarà format per tres persones de la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera i les seues decisions seran inapel·lables. Art.- 8º La Inscripció d'aquesta Marató comporta l'acceptació i coneixement, per les Comissions i els jugadors d'aquestes Bases.

 

 

Punxe ací per a descarregar el full d'inscripció.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte