• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Delegació de Comunicació

Coneix a la Delegació de Comunicació de Junta Central Fallera

Tan important és l'organització dels diferents actes com la comunicació que els dóna presència en els mitjans. Es diu que el que no apareix en els mitjans no existeix, i per això es va crear aquesta Delegació per donar veu a totes i cadascuna de les delegacions que componen la Junta Central Fallera, així com difondre tots els comunicats i mantindre informats tant a periodistes com a fallers.

Per ells, pels fallers, s'involucren en aquesta tasca cadascun dels components de la delegació. Encapçalada pel delegat Nacho Fuertes i la secretària Mª Amparo Martí, dediquen cadascun dels seus esforços per a donar el millor dels serveis possible. Per al que compten amb un equip que suposa la perfecta conjunció d'experiència i novetats. Des dels més veterans com Enrique Fernández, Hilario Javier Barroso, Natalia Gimeno o David Porta, fins a l'energia d'incorporacions com María Alcázar, Mª Amparo Martí, Nuria Santiago.

Tot aquest equip capitanejat per la Vicepresidenta María Tomás, qui marca les línies de treball a seguir. Entre tots componen el perfecte engranatge per actualitzar fallas.com, i sobretot donar una cobertura completa de l'actualitat fallera en xarxes socials.

Gràcies a aquest equip es manté degudament informats tant a periodistes com a fallers del carrer perquè estiguen al corrent de tot el que embolica la nostra festa. No acaba ací el treball d'aquesta delegació. Acreditacions per als actes importants, així com la setmana fallera, dossiers de premsa, gestió de mitjans en els esdeveniments organitzats, gestió d'entrevistes de les Falleres Majors de València, cuidat de la seua imatge en els mitjans,... Una infinitat de responsabilitats que fan que aquesta delegació no pugua prendre's un respir.

És curiós el cas d'aquesta delegació que no organitza cap acte però s'involucra en tots. Sempre hi ha alguna cosa que explicar o una foto que fer, aquestes són les exigències de gestionar la comunicació d'una institució tan important com la Junta Central Fallera.

Foto: Armando Romero (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte