• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Mes del Running Faller

Este mes tenim tres esdeveniments esportius molt dirigits als runners fallers/es.

Este mes tenim tres esdeveniments esportius molt dirigits als runners fallers/es, i és important que vos inscrigueu com fallers/es per als possibles premis que es van a atorgar i per a demostrar la quantitat de fallers/es que participem en les carreres.

1. El dia 12 d'octubre tenim un entrenament faller de 15 km. com a preparació a la mitjana marató. Quedarem a les 09:00 en els jardins del Palau i una vegada finalitze l'entrenament, tindrem un xicotet esmorzar de germanor fallera.

2. El dia 16 d'octubre, serà la Volta a Peu dels Falles. Un carrera de 6,250 Km del circuit Divina Pastora i que és una de les més boniques ( sinó la que més ) del circuit.

Per a apuntar-se cal entrar en l'enllace següent:

https://www.toprun.es/pass/vii-volta-a-peu-falles-valencia- 2016/inscripciones

No oblidar-se indicar que eres faller! Per a tots aquells que estiguen inscrits en el circuit o a la carrera i no estiguen segurs si s'han apuntat com a fallers, enviar un corrreo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom i cognoms, i comissió.

Tot aquell faller que no s'haja inscrit com a faller no podrà optar als premis. 

3. El dia 23 d'octubre, es disputarà la mitjana marató de la ciutat de València. Una mitja marató en què hi ha una vinculació especial enguany amb el món faller. És important que si vos heu inscrit o vos aneu a inscriure a la mitjana marató, feu constar que sou fallers ( és possible apuntar-se com a club de running i com a faller ) per a participar dels premis fallers. D'altra banda, si aconseguim que 500 fallers/es creuen l'esbossa de meta, hi haurà una aportacio de més de 2.500 € a l'associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer. I és important que les falles vos apunteu a l'animació, ja que amb la vostra ajuda segur que feu més fàcil la carrera als/es valents/es que correran la carrera i participàreu en diversos premis dirigits a l'animació.

Per a totes aquelles persones inscrites i no estiguen segures si s'han apuntat com a fallers, enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom i cognoms, i comissió. 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte