• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

"El Xicotet Príncep", obra de Miguel Hache, es tracta d'un homenatge al llibre més conegut d'Antoine de Saint-Exupéry, en commemoració del 75é aniversari de la seua publicació. "El Xicotet Príncep" és actualment el segon llibre més llegit de la història després de la Bíblia. El monument, conformat per un planetari de fusta interactiu, permetrà reunir les escenes més representatives del llibre, entre les quals destaca el planeta del rei o el planeta del vanitós. Com ocorre al llibre, la falla aprofundirà en temes com la soletat, l'amistat o l'amor, entre altres. D'aquesta manera, l'artista pretén connectar tant amb els més menuts com amb els visitants adults que la contemplen. 

Els artistes Pepe Latorre i Gabriel Sanz, amb la col·laboració d'un dels artistes contemporanis espanyols de més renom, Okuda San Miguel, són els encarregats de materialitzar el monument municipal de 2018, que porta el lema "Equlibrio Universal". 

La falla, en forma de tótem i construïda amb polígons, satiritzarà sobre la banalització dels diners en l'actualitat i, per a fer-ho, s'emprarà la fusta com a material principal, a fi que la cremà siga el més neta possible. A més, en diferents parts del monument s'aplicaran tècniques de fusteria, com la vareta. Com a novetat, Okuda San Miguel es reservarà algunes peces de la falla per a donar els últims remats durant la plantà del monument. 

L'equip de Manolo García presenta “València, Ca la Trava”, una sàtira humorística dels obstacles amb què s’ha enfrontat la ciutat de València durant dècades amb referències a “ tot allò que es va projectar i mai es va executar a causa de les diferents i nombroses traves, i que ara es recupera, s'espolsa, es plantarà i es cremarà

Continuar llegint

“Descobrir i Redescobrir”, d'Anna Ruiz Sospedra i Giovanni Nardín, es basa en la voluntat d’ harmonitzar el foment de la lectura i de la fantasia a través d'una lliure interpretació de manera plàstica d'una sèrie de contes i novel·les que ens transporten a eixe altre costat de les coses, i que ens endinsen a mons que no complixen les normes de la lògica que ens envolta

Continuar llegint

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h