• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

"Paradeta de flors nº14", falla municipal infantil de 2019

Les paradetes de flors de la Plaça de l'Ajuntament seran les protagonistes 

Ariadna González i Xavier Gurrea, components de "Cap de Suro", plantaran a la Plaça de l'Ajuntament "Paradeta de flors nº14", un homenatge a les paradetes de flors de la Plaça. La falla infantil no es configura com un element aïllat sense vinculació a l'espai que l'alberga, sinó que s'erigeix com una peça més de l'entorn, encara que efímera. 

L’estructura central de la falla estarà formada per eixa parada de flors -realitzada íntegrament en fusta- renovada estèticament amb el llenguatge característic de l’equip Cap de Suro. El projecte aposta per reduir l’ús de suro i apostar principalment per la fusta, per a reduir el fum negre i aconseguir una cremà el més neta possible, com en altres projectes dels propis artistes. Tot i això, també s'emprarà el cartó pedra. 

Els artistes han destacat que es buscarà la interacció dels espectadors amb la falla per mitjà d’elements que juguen amb els sentits, com ara l’olfacte, l’oïda o la visió. A més, es tractarà d'una falla plena de xicotets detalls que de segur agradarà molt a les xiquetes i als xiquets. 

Fotografies: Josep Vicent Zaragoza

  • WhatsApp-Image-2018-05-26-at-13.50.58
  • WhatsApp-Image-2018-05-26-at-14.45.12

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h