• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

"El Xicotet Príncep" falla infantil municipal 2018

L'obra de Antoine de Saint-Exupéry és el segon llibre més llegit de la història

L'artista faller Miguel Hache és el creador de la falla municipal 2018. "El Xicotet Princep", l'obra més coneguda de l'escriptor Antoine de Saint-Exupéry, commemora el 75º aniversari de la seua publicació. Una altra de les raons per les quals s'ha triat aquesta història és perquè ensenya valors als xiquets alhora que connecta a la gent adulta amb la seua infància. Valors com l'amor, la solitud o l'amistat són els que aprofundirà la falla.

La falla es compondrà d'un planetari interactiu en el qual s'inclouran escenes com els planetes dels personatges com el Rei, l'Astrònom, el Vanidos, la Terra, entre uns altres. Els ninots seran vestits per Reyes Pe, mentre que els materials que constituiran aquesta falla seran fusta, molsa, tela, cartó i molsa

Miguel "Hache" Hernández Agüelo va estudiar Belles arts en la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Barcelona i la UNAM de Mèxic i va obtenir per part del Cercle de Belles arts el premi per la millor falla infantil i el ninot indultat.

  • JVZC4315
  • JVZC4317
  • JVZC4319
  • JVZC4330

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte