S'obri la inscrpició del Campionat de Tennis

Escrit a .

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 24 de setembre.

 

 

S'informa a les comissions falleres que s'obri el termini d'inscripció per al Campionat de Tennis de la JCF, que se celebrarà en col·laboració amb la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana.

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el 24 de setembre. No es completarà la inscripció fins que no es realitze el pagament.

El preu d'inscripció serà de 10€ individual i 15€/parella, i el preu de les pistes per a les partides serà de 6€/h (sense llum) i 8€ (amb llum) en les instal·lacions de la FTCV.

El pagament es realitzarà mitjançant transferència en el compte ES06 2100 3456 1122 0022 8965.

S'haurà d'indicar com a concepte el NOM DE LA FALLA així com "INSCRIPCION CAMPIONAT TENNIS JCF".

Com a beneficiari, s'haurà de posar "FTCV".

 

La durada del campionat dependrà dels participants inscrits.

Les trobades es disputaran en el Poliesportiu de Dr. Lluch (Calle Dr. Lluch, s/n) i el Poliesportiu de Montolivet (Pintor Luis Arcas), situats en la ciutat de València, en els horaris que establisca l'organització (dissabtes i diumenges a partir de les 14:00 h, o

dilluns a les 21:30 h).

Es permet que els equips, de mutu acord, trien dia, lloc i hora per a la disputa del seu partit, sempre dins de la setmana en què s'ha de jugar este encontre.

El Campionat es disputarà, en funció dels participants inscrits, en les modalitats d'INDIVIDUAL i DOBLES, amb les següents categories:

- Individual masculí

- Individual femení

- Dobles masculí

- Dobles femení

- Dobles mixt

Publicat a Secretaría

Imprimeix