• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

L'OLIVERETA HOMENAJEA A MARIA DONDERIS

Agrupació de Falles de l'Olivereta

L'OLIVERETA HOMENAJEA A MARIA DONDERIS


Passat diumenge 10 de gener

 

 


El passat diumenge 10 de gener, l'Agrupació de Falles de l'Olivereta va organitzar un afectuós reconeixement a María

Donderis.

L'acte es va celebrar en els Salons Rosiña amb una nodrida assistència de públic de totes les comissions que integren l'agrupació. Una de les sorpreses de l'homenatge, va ser la presentadora de l'acte, la Fallera Major de València 2015 Estefanía López.

Segons va indicar Estefanía al llarg del reconeixement, María s'havia convertit en una més de la seua família, en una germana més i va recordar moments entranyables viscuts en els 12 mesosde regnat d'ambdues.

Espectacle musical.

La primera part de l'acte va estar composta per una actuació musical en viu aportada pels músics de la Unió temporal de músics de València sota la batuta de Rafael Laso acompanyats pels fallers de la Falla Barri Sant Isidre que van aportar una nota de color en la recreació de la banda sonora de la pel·lícula El Rei León.

A aquest esdeveniment van acudir les dues corts d'honor de les falleres majors de valència de l'any 2015, i també el vicepresident de Junta Central, José Acosta entre d’altres.

El president de l'agrupació, Celso Eslava, va indicar la satisfacció de poder tenir una fallera major infantil de València com María que havia dut el nom de la seua comissió, Quart Extramurs Velázquez i el seu sector i agrupació amb tant d’orgull. Maria Donderis va voler tenir un detall amb les falles de l'Agrupació i una a una van passar per l'escenari on van rebre un regal i el seu agraïment personal per l'afecte rebut.

En l'acte es va lliurar a Maria la joia de l'Agrupació així com José Acosta i Estefanía López, van rebre la insígnia d'argent de l'agrupació de mans del president de l'Agrupació de falles Olivereta Celso Javier Eslava.

 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto