• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

FIRMA DE ARTISTAS FALLEROS DE POETA ALBEROLA-TOTANA


Comisión:POETA ALBEROLA-TOTANA


La falla Poeta Alberola - Totana té el plaer de comunicar els noms dels dos artistes que realitzaran els monuments fallers per a l'exercici 2017-2018.
L'artífex de la falla gran serà Pepe Benavent Piera, artista faller de Carcaixent, gran professional que combina a la perfecció experiència, serietat i qualitat en el conjunt del seu treball. L'encarregat de realitzar la falla infantil serà Borja Llorens Mata, un jove i prometedor artista faller que destaca per la seua frescor, creativitat i gran acabat.
Aquesta comissió sempre ha apostat pel bon gust i intenta superar-se any rere any en els seus reconeguts monuments. És per açò que enguany ha dipositat tota la seua confiança en estos dos extraordinaris professionals amb uns bons projectes, interessants i competitius, amb els quals afronten les falles del 2018 molt il·lusionats i amb grans expectatives.
En les imatges, el moment del compromís entre els dos artistes fallers, Pepe Benavent i Borja Llorens, amb Juanfran Martinez (president) i José Manuel Taengua "àlies" Pizo (delegat de monuments)
Pepe, Borja, molta sort en els vostres respectius projectes.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto