• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Asalt al casal de la Falla La Via


Comisión:FALLA LA VIA


S’ha produit un asalt al casal de la Falla La Via, situat al Passeig Lepant de Tavernes de la Valldigna. Els fets han succeït durant la celebració d’una reunió ordinària de la Junta Directiva de la mateixa. Per fortuna, no hem de lamentar danys materials ni víctimes humanes. Han sigut uns moments d’una gran confusió, que han provocat un gran esglai. Els assaltants han retingut els presents a punta de trabuc i amb el crit: “aquesta falla ara és nostra”.

Els viers,, fallers de soca i valencians de pro, no concebien deixar el seu bé més preuat i declarat recentment com a bé immaterial de la humanitat, en mans d’uns bandolers, desconeixedors per complet del mon de les falles. Així que han decidit que si havien de sucumbir, no seria a qualsevol preu i s’han llançat a la creació de l’ ABC faller.

L’ABC faller es tracta d’un manual bàsic i necessari per a qualsevol individu que vulga conèixer i viure plenament les festes josefines. Si volen conèixer el nostre manual i disposar d’un d’aquestos exemplars, no poden faltar a la presentació del nostre llibret que tindrà lloc al nostre casal faller el proper 17 de febrer. I allí mateix podran adquirir tants exemplars com vulguen per a convertir-se en uns increibles fallers.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto