• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

SOPAR DE GALA DE L'AGRUPACIÓ OLIVERETA


Comisión:Agrupació Falles Olivereta


El sopar de gala de l’Agrupació de Falles Olivereta és un dels esdeveniments més esperats pels membre de l’agrupació de tot l’any.
A este sopar es donen cita multitud de fallers i falleres de les comissions que presencien el lliurament dels premis i guardons de tot un any d’activitats.
El sopar que va tindre lloc als Salons Rosinya de la ciutat de València va començar puntualment; cap a les onze de la nit, es van començar a donar els premis a les comissions en les diferents activitats esportives i artístiques.
El President de l’Agrupació, en un senzill discurs, va recodar el gran triomf que per a la Festa suposa el reconeixement com a patrimoni immaterial de la humanitat i va encoratjar els fallers i falleres a treballar de valent per a enaltir la nostra festa més singular.
A la gala, també es va fer homenatge a Núria Olivares Robledo, cort d’honor de la Fallera Major Infantil de València 2017 i que va rebre el bunyol d’Argent de l’Agrupació sota l’atenta mirada de familiars i fallers.
L’acte va acabar al voltant de la mitjanit i ara ja amb els ulls posats en la propera exposició d’esbossos d’ací a pocs dies.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto