• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Proclamació de FMI de TOTANA 2017


Comisión:Poeta Alberola-Totana


El passat dissabte, 14 de gener, en el Casal Faller “El Patrón”, es va proclamar Fallera Major Infantil de la Falla Poeta Alberola-Totana 2017 a la xiqueta Cecilia de la Fuente de los Santos, succeint a la xiqueta María Marzal Esclapés.

La sessió va començar amb un berenar oferit per la comissió a tots els xiquets i majors assistents. A continuació, començà l’acte Protocol·lari conduit per la Fallera Major Infantil 2015, Martina Tomás Lacruz. Pablo de la Fuente de los Santos, President Infantil de la comissió, lliurà a la seua germana, Cecilia, el quadre acreditatiu que la va nomenar Fallera Major i unes representants de la comissió li van fer entrega d’un obsequi en nom de tots els totanets.

Cecilia també va rebre la visita i l’homenatge dels representants majors de la Falla. L’acte continuà amb el discurs d’agraïment de Cecilia i va finalitzar amb l’Himne de la Comunitat Valenciana.

A continuació, la diversió amb la Fi de Festa protagonitzada per Pablo i un recordatori d’alguns dels millors moments del grup de Playbcks infantil de la comissió, que va fer les delícies del públic que omplia el casal. La vetlada va acabar a una discomòbil infantil.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto