• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

ELECCIÓ FALLERES MAJORS I PRESIDENT INFANTIL


Comisión:Falla Olivereta Cerdà i Rico


 

En la nit del divendres 22 d’abril, a un casal de gom a gom, ple de fallers i falleres de la comissió que no van voler perdre’s l’oportunitat de participar en la tria de la Fallera Major i Fallera Major Infantil i també del President Infantil de la Falla Olivereta Cerdà i Rico.

 

 

La Secretària de la comissió Mercedes Cuevas, va llegir les candidatures a cadascun dels càrrecs que calia triar. Entre una gran aclamació general, van resultar escollides com a Fallera Major i Fallera Major Infantil, Na Begoña Sanz González i la xiqueta Marina Giménez Amaro, respectivament. Com a President Infantil , va ser triat el xiquet Ander Almajano Amaro, cosí germà de Marina.

 

 

La acabada de triar Fallera Major, va alçar-se i va dirigir unes paraules d’agraïment als fallers per tan calorosa aclamació, mentre que els representants infantils, somreien nerviosos al vore’s protagonistes de tantes atencions de part de tots els presents.

 

 

La nit va acabar amb un brindis presentat pel President de la Falla, Juan Banacloy, desitjant un bon any faller a tota la comissió.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto