• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

ARTISTAS


Comisión:ARCHIDUQUE CARLOS MUSICO GOMIS


 

 

La falla 316 Arxiduc Carles - Músic Gomis vol comunicar els seus artistes fallers per a les falles del 2017.
El nostre president Juan A. Villalobos ha signat hui la renovació del nostre amic i artista Vicente Gomar, després de l'èxit enguany en la secció segona. Així plantarà 9 anys consecutius a la nostra demarcació continuant amb un repte que tenim en comú, millorar any enrere any. 
A la falla gran hi haurà canvi d'artista, depositant la nostra confiança en Ernesto Cimas, després dels grans treballs en el darrer exercici a València. Així comença una nova etapa amb Ernesto, en molta il·lusió i motivació compartides. Estem segurs que treballarà de valent per tindre una gran falla.
No volem oblidar-nos de Joan V. Garí, artista i també amic de la comissió, volem donar-li les gràcies perquè en aquests darrers anys ens ha portat molta alegria i il·lusió amb el seu treball, aconseguint tres pòdiums, tres primers premis de I+G i un 1er premi de secció. Sempre tindràs les portes obertes de la nostra falla.

I ara a començar a treballar en els projectes de les falles del 2017 !
"Tots junts fem falla"
Falla A. Carles - M. Gomis

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto