• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

LA FALLA BARRI DEL CARME DE PICANYA PRESENTA UN DECORAT DE CARRER SOLIDARI

Creado:

Sunday 13 March 2016


Autor:Falla Barri del Carme


Comisión:FALLA BARRI DEL CARME DE PICANYA


 

Com cada any la Falla Barri del Carme de Picanya torna a participar al “Concurs d’Engal·lament de Carrers” organitzat per la Junta Local Fallera. Encara que, enguany, amb un significat ben diferent.

 

 

La Junta General de la Comissió va aprovar que el decorat d’enguany tinga un caràcter solidari, de manera que es puga recaptar fons per a ajudar a una associació, entitat o fundació sense ànim de lucre. L’associació escollida ha sigut Aspanion, l’Associació de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana.

 

 

El decorat que portarà com a lema “Vents solidaris”, donarà l’oportunitat a aquella persona que vulga col·laborar amb esta entitat de poder oferir qualsevol aportació econòmica, i a canvi serà obsequiat amb una part fonamental del decorat.

 

 

El decorat està realitzant-se per fallers de la Comissió que estan emprant part del seu temps lliure per tal de contribuir amb esta causa i estarà instal·lat junt els monuments fallers, ubicats al carrer Sant Pasqual de la localitat, des del matí del 16 de març fins la vesprada del 19.

 

 

A través d’ell podrà col·laborar amb Aspanion tota aquella persona o entitat que ho desitge.

 

 

Així mateix des d’Aspanion també s’ha oferit tota la col·laboració a la Comissió de la Falla Barri del Carme, per tal de distribuir fullets explicatius i cartells amb informació al voltant d’esta associació i el treball que des d’ella es realitza.

 

Cada any es diagnostiquen vora 1.500 nous casos de càncer en xiquets al nostre país, entre 110 i 130 a la Comunitat Valenciana. És per això, que des de la Falla Barri del Carme de Picanya animem a tot aquell que vulga col·laborar a que ho faça a través del nostre decorat de carrer.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Este sitio usa cookies propias y de terceros para facilitar la navegación, contenidos de interés, obtener información estadísticas de uso de nuestros visitantes y ofrecer contenido multimedia integrado.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto