• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • 'Dos coloms. Una branca' es rendeix entre les flames de la Cremà 2024

'Dos coloms. Una branca' es rendeix entre les flames de la Cremà 2024

La Falla Municipal, 'Dos coloms. Una branca' compleix amb el ritual de foc que posa punt i final a les Falles 2024.

Seguint la tradició, la nit del 19 de març, les flames van fer desapareixer la falla d'Escif i Pere Baenas, dedicada a fer una 'crida a la pau'.

Després d'acompanyar a Marina García, Fallera Major Infantil de València, i la seua Cort d'Honor durant la Cremà de la falla municipal infantil, 'Llegir en verd', va arribar el torn de la Cremà de la falla municipal d'estes Falles 2024.

'Dos coloms. Una branca' ha sigut la proposta que han creat la simbiosi entre els artistes Pere Baenas i Escif per a tota València. Proposta amb la qual els artistes han volgut transmetre 'una crida a la pau', simbolitzant en dos coloms subjectant eixa branca d'olivera tan delicada i al seu torn amb un caràcter fort i rotund, amb el qual es demostra l'oposició a qualsevol tipus de guerra e injustícia, que per desgràcia continua sent un tema d'actualitat mundial.

A partir de les 23.00 hores el cel de la Plaça de l'Ajuntament de València s'il·luminava a través de les mans de la Fallera Major de València començant amb l'espectacle pirotècnic previ a càrrec de la Pirotècnia Mediterráneo.

Amb este meravellós espectacle pirotècnic que va encendre la nit valenciana, es donava pas a l'inici de la Cremà de la falla municipal, la qual quedarà per a sempre en la memòria dels valencians i valencianes, i especialment, de la nostra Fallera Major de València, María Estela Arlandis, i la seua Cort d'Honor.

Un any més demostrem que de les cendres renaixem per a donar vida a noves històries i així, després de posar punt i final donem pas a un nou cicle faller, les Falles de 2025.

La Fallera Major de València, María Estela Arlandis, i les dotze components de la Cort d'Honor junt al president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, i l'alcaldessa de València, Maria José Catalá, s'acomiadaven així de les Falles de les seues vides.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte