• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Dissabte de convivència de Junta Central Fallera

Este dissabte s'ha celebrat la tradicional jornada de convivència organitzada per Junta Central Fallera per a tancar l'exercici 2023-2024.

Junta Central Fallera ha celebrat la seua jornada de convivència de final d'exercici junt als diferents membres de les delegacions, el president Santiago Ballester, la seua directiva, i les màximes representants de la festa, les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor. També es va comptar amb la presència dels mitjans de comunicació, així com els membres del Consell Rector, representació del Gremi d'Artistes Fallers, patrocinadors i indumentaristes oficials.

Una jornada on van poder gaudir d'un dia ple d'activitats i germanor, on l'esport i els jocs de taula van estar presents. Les parelles que es van alçar amb el triomf dels diferents jocs de taula van ser, Sergio Edo i Jose Vicente Lahuerta en truc, José Luis Galve i José Antonio Montesinos en domino i Chelo Cuevas i María Torras en parxís. Pel que fa als esports, la parella guanyadora de pàdel va ser la formada per Carlos Bermell i Pablo Trilles i, en futbol, es van proclamar campions els mitjans de comunicació. 

A més d'estos guardons, es va fer entrega dels mítics premis Taronja i Llima, a la persona més 'estimada' i a la més 'àcida' de Junta Central Fallera, respectivament. Enguany, les Falleres Majors de València han lliurat el premi Taronja a la vicepresidenta segona Mª Jesús Andrés mentre que el premi Llima va recaure en el vicepresident cinqué, Gabriel Aranaz, premi que va arreplegar el delegat d'esports, Paco García, en el seu nom. També es va aprofitar esta trobada per a retre homenatge als components amb més trajectòria en Junta Central Fallera, enguany l'han rebut, Juan Francisco Solivares, Francisco José Sivera i José Javier Saez.

Finalment, les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, junt amb el president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, han agraït a totes les persones voluntàries que formen part d'este organisme, el seu bon fer i la seua dedicació altruista per a mantindre viva la festa fallera.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte